Vijfhuizen: Brand in vuilniswagen aan de Vijfhuizerdijk

Vrachtwagen van papierrecyclingbedrijf vat vlam in Vijfhuizen  (3)Vijfhuizen, 12 maart – De brandweer is dinsdagochtend uitgerukt voor een brand in een vuilniswagen gevuld met papier in Vijfhuizen. De wagen stond aan de Vijfhuizerdijk in de brand. De brandweer is gealarmeerd om het vuur te komen blussen. De brand is opgeschaald naar ‘middelbrand’ in verband met de watervoorziening voor de bluswerkzaamheden.

De Vijfhuizerdijk is tijdelijk afgesloten geweest in verband met de bluswerkzaamheden, na ongeveer een half uur kon het sein brandmeester worden gegeven. Het is nog onduidelijk waardoor de brand is ontstaan.

  • Fotografie: Michel van Bergen & Keesjan Haasnoot
  • Video: Keesjan Haasnoot

Brand in vuilniswagen aan de Vijfhuizerdijk Brand in vuilniswagen aan de Vijfhuizerdijk Brand in vuilniswagen aan de Vijfhuizerdijk Brand in vuilniswagen aan de Vijfhuizerdijk Vrachtwagen van papierrecyclingbedrijf vat vlam in Vijfhuizen  (1) Vrachtwagen van papierrecyclingbedrijf vat vlam in Vijfhuizen  (3) Vrachtwagen van papierrecyclingbedrijf vat vlam in Vijfhuizen  (4) Vrachtwagen van papierrecyclingbedrijf vat vlam in Vijfhuizen  (5) Vrachtwagen van papierrecyclingbedrijf vat vlam in Vijfhuizen  (6) Vrachtwagen van papierrecyclingbedrijf vat vlam in Vijfhuizen  (7) Vrachtwagen van papierrecyclingbedrijf vat vlam in Vijfhuizen  (8) Vrachtwagen van papierrecyclingbedrijf vat vlam in Vijfhuizen  (9)

 

Misschien vindt u dit ook interessant?